Whatsapp voor de pc – Veel gestelde vragen

Whatsapp voor de pc – Veel gestelde vragen

Whatsapp voor PC is een geweldige mogelijkheid om geld te besparen op je telefoonrekening. WhatsApp is eigenlijk ontworpen voor het gebruik op smartphones, maar met onze oplossing krijg je dezelfde functies op je PC. Heb je problemen bij het gebruik van WhatsApp via de PC of wil je meer weten of de functies? Hier zijn de meest gestelde vragen over WhatsApp voor PC.

Hoeveel berichten kan ik met WhatsApp PC gratis versturen?

Met WhatsApp voor PC kun je een onbeperkt aantal berichten sturen naar iemand die ook gebruik maakt van de WhatsApp applicatie. Gebrukers kunnen video, audio, foto’s en andere vormen van media naar elkaar versturen. Hoe meer mensen de dienst gebruiken, hoe minder jij kwijt zal zijn aan overbodige sms’jes.

En mensen die geen WhatsApp gebruiken?

Je kan dagelijks 100 berichten per dag gratis versturen naar mensen die niet gebruik maken van de WhatsApp applicatie. Dit betekent dat je een hoop geld zal besparen zelfs als mensen een andere dienst aan het gebruiken zijn.

Kan ik ook video’s en foto’s versturen met WhatsApp PC?

Natuurlijk, je kan alle soorten multimedia eenvoudig versturen met WhatsApp voor PC. Het werkt net als alle andere vergelijkbare berichtendiensten en je kan foto’s en video’s delen met je vrienden zoals je zou doen op een social media website.

Werkt WhatsApp ook op een Mac?

Ja er is een WhatsApp-versie voor Windows, Mac en Linux.

Mis je nog een vraag? Laat een reactie achter en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.