Website scan; wist u dat!

Website scan; wist u dat!

De meeste websites zijn gemaakt met de beste bedoelingen. Toch is niet iedere website goed opgezet. Hierdoor wordt een website misschien niet goed opgenomen in de zoekmachines, reageert ze traag of is ze onduidelijk voor de bezoeker. In alle gevallen kost dit uw onderneming geld.

Als u nu benieuwd bent of deze en nog andere belangrijke zaken in uw website goed geregeld zijn, laat ons dan kosteloos uw website scannen. U ontvangt dan een oordeel van ons. Dit kan zijn: Goed, Goed, maar er zijn verbeterpunten. Of Slecht, beter opnieuw beginnen. Uiteraard voorzien van toelichting. De scan is geheel kosteloos, maar wij houden ons wel het recht voor om aanvragen te weigeren. Vul hieronder het formulier in om een gratis analyse van uw website te starten.

Wist u bijvoorbeeld dat het heel belangrijk is dat de html van uw website W3C gevalideerd moet zijn? En dat uw CSS ‘tidy’ geprogrammeerd moet zijn? Dit zegt u misschien niet zoveel, maar het betekent wel dat zoekmachines uw website veel moeilijker accepteren als ze niet voldoet aan die voorwaarden.

Wist u bijvoorbeeld dat een bezoeker binnen 8 seconden op de homepage beslist of ze doorgaat in de website, of weer een andere website bezoekt. U heeft dus maximaal 8 seconden om de bezoeker te boeien en om duidelijk aan te geven wat de volgende stappen zouden kunnen zijn.

Wist u bijvoorbeeld dat er zoekmachinevriendelijke url’s bestaan en onvriendelijke url’s? En dat het belangrijk is om per pagina de trefwoorden, beschrijving en ‘metatags’ te definieren?